ÍGY FŐZNEK A HÍRESSÉGEK
Az ételekhez több mint 30 neves magyar borász ajánl borokat.
11290 Ft
Legnészerűbb
HALJ MEG, TUSZI!
Hogyan lehet megbocsátani a szüleink gyilkosainak? Hogyan képes egy nő végignézni, hogy öt gyerekét agyonlövik? Lehet-e még ezek után igaz szívvel szeretni? Ruandában igen! Ruandában ma már mindenki békét akar!la.
1511 Ft Kosárba rakom
KÖSZÖNÉSFORMÁK
A szerző vizsgálatai megmutatják az üdvözlőformulák preferálási sorrendjét, az életkortól és társadalmi helyzettől függő használati gyakoriságát is. Speciális területei a köszönéseknek a levelezés, az üzenetrögzítők nyelve, az internet, a mobiltelefonok SMS-ei és a diáknyelv – az ezekkel kapcsolatos kutatások eredményeit külön-külön fejezet taglalja. A mű elhelyezi a köszönésformákat a magyar grammatikai rendszerben, kitér a speciális jellemzőkre, és felveti azokat a problémákat, melyek kapcsán további vizsgálatok szükségesek.
4124 Ft 2540 Ft
Kosárba rakom
A KÉTSZÍNŰ MAROKKÓ
Míg máshol véres forradalmak sorát hozta az Arab Tavasz, a legnyugatibb kelet országát épp csak meglegyintette annak szele. VI. Mohammed királyt szeretett családtagjaként tiszteli népe, sőt, Európa és Amerika is barátjaként tartja számon. Marokkóba turisták milliói látogatnak el évről-évre, sokukat örökre rabul ejti az elvarázsolt mesevilág. A helyiek közül vannak, akik vízumért cserébe érdekházasságot kötnek egy külföldivel, míg mások épp nyugatról költöznek ide a boldogságot keresve.
2578 Ft Kosárba rakom
AZ EZERARCÚ AFRIKA
Az ezerarcú Afrikáról kicsit másképpen, úgy ahogyan mi látjuk. Kedves, humoros, vagy éppen meghökkentő, néha pedig drámaiként átélt történeteken keresztül mutatjuk be
2527 Ft Kosárba rakom
A VILÁG LEGSZEBB SZÁLLODÁI 3.
A Kelet varázsát idézi a jeruzsálemi King David Hotel, a kuvaiti Sheraton és a jordán Le Royal Amman. A fehér homokos, pálmafás tengerpartok kedvelői pedig igencsak elégedettek lehetnek: öt káprázatos sziget romantikus szállodáiról olvashatnak.
5702 Ft 3810 Ft
Kosárba rakom
Így főznek a hírességek: egy könyv amely a bajnokok, a kiválóságok gasztronómiájáról, életéről szól. A kötetben több mint 60 híresség meséli el történeteit Őszy-Tóth Gábrielnek, a könyv szerzőjének. Többek között megtudhatjuk mit főz Béres Alexandra és Szekeres Adrien, mi a kedvenc étele Eperjes Károlynak és Gundel Takács Gábornak. Arról is olvashatunk, hogyan lettek sikeresek, s hogy milyen álmaik vannak.