ÍGY FŐZNEK A HÍRESSÉGEK
Az ételekhez több mint 30 neves magyar borász ajánl borokat.
11290 Ft
Legnészerűbb
A KÉTSZÍNŰ MAROKKÓ
Míg máshol véres forradalmak sorát hozta az Arab Tavasz, a legnyugatibb kelet országát épp csak meglegyintette annak szele. VI. Mohammed királyt szeretett családtagjaként tiszteli népe, sőt, Európa és Amerika is barátjaként tartja számon. Marokkóba turisták milliói látogatnak el évről-évre, sokukat örökre rabul ejti az elvarázsolt mesevilág. A helyiek közül vannak, akik vízumért cserébe érdekházasságot kötnek egy külföldivel, míg mások épp nyugatról költöznek ide a boldogságot keresve.
2578 Ft Kosárba rakom
KÖSZÖNÉSFORMÁK
A szerző vizsgálatai megmutatják az üdvözlőformulák preferálási sorrendjét, az életkortól és társadalmi helyzettől függő használati gyakoriságát is. Speciális területei a köszönéseknek a levelezés, az üzenetrögzítők nyelve, az internet, a mobiltelefonok SMS-ei és a diáknyelv – az ezekkel kapcsolatos kutatások eredményeit külön-külön fejezet taglalja. A mű elhelyezi a köszönésformákat a magyar grammatikai rendszerben, kitér a speciális jellemzőkre, és felveti azokat a problémákat, melyek kapcsán további vizsgálatok szükségesek.
4124 Ft 2540 Ft
Kosárba rakom
LUXUS AZ ÓCEÁNON
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco,Proin lectus ipsum, gravida et mattis vulputate, tristique ut lectus
8636 Ft Kosárba rakom
HALJ MEG, TUSZI!
Hogyan lehet megbocsátani a szüleink gyilkosainak? Hogyan képes egy nő végignézni, hogy öt gyerekét agyonlövik? Lehet-e még ezek után igaz szívvel szeretni? Ruandában igen! Ruandában ma már mindenki békét akar!la.
1511 Ft Kosárba rakom
HAT ÉVTIZED REKLÁMVILÁGA
Extra CD melléklet, melyen videó formátumban is megtekintheti a reklámokat.
4752 Ft Kosárba rakom
Így főznek a hírességek: egy könyv amely a bajnokok, a kiválóságok gasztronómiájáról, életéről szól. A kötetben több mint 60 híresség meséli el történeteit Őszy-Tóth Gábrielnek, a könyv szerzőjének. Többek között megtudhatjuk mit főz Béres Alexandra és Szekeres Adrien, mi a kedvenc étele Eperjes Károlynak és Gundel Takács Gábornak. Arról is olvashatunk, hogyan lettek sikeresek, s hogy milyen álmaik vannak.