ÍGY FŐZNEK A HÍRESSÉGEK
Az ételekhez több mint 30 neves magyar borász ajánl borokat.
11290 Ft
Legnészerűbb
KÖSZÖNÉSFORMÁK
A szerző vizsgálatai megmutatják az üdvözlőformulák preferálási sorrendjét, az életkortól és társadalmi helyzettől függő használati gyakoriságát is. Speciális területei a köszönéseknek a levelezés, az üzenetrögzítők nyelve, az internet, a mobiltelefonok SMS-ei és a diáknyelv – az ezekkel kapcsolatos kutatások eredményeit külön-külön fejezet taglalja. A mű elhelyezi a köszönésformákat a magyar grammatikai rendszerben, kitér a speciális jellemzőkre, és felveti azokat a problémákat, melyek kapcsán további vizsgálatok szükségesek.
4124 Ft 2540 Ft
Kosárba rakom
A VILÁG LEGSZEBB SZÁLLODÁI 4.
Olyan luxushajókról olvashatnak, ahol a fedélzeten akár szörfözni is lehet, a jégszínházban pedig revüműsor szórakoztatja a nagyérdeműt. Partraszállás után felkeressük Mickey egér birodalmát. A meseszálloda titkait ismerhetik meg, majd Dubajba indulunk, a mesterséges sziget hoteltemplomához. Benézünk még a német Colosseumba, ahol oroszlánok éppen nincsenek, vannak viszont őrült taxik és rémlények.
5702 Ft 3810 Ft
Kosárba rakom
A VILÁG LEGSZEBB SZÁLLODÁI 3.
A Kelet varázsát idézi a jeruzsálemi King David Hotel, a kuvaiti Sheraton és a jordán Le Royal Amman. A fehér homokos, pálmafás tengerpartok kedvelői pedig igencsak elégedettek lehetnek: öt káprázatos sziget romantikus szállodáiról olvashatnak.
5702 Ft 3810 Ft
Kosárba rakom
HAT ÉVTIZED REKLÁMVILÁGA
Extra CD melléklet, melyen videó formátumban is megtekintheti a reklámokat.
4752 Ft Kosárba rakom
A VILÁG LEGSZEBB SZÁLLODÁI 5.
A világ legszebb szállodái 5. részében bemutatom Önöknek a 20 legcsodálatosabb lakosztályt a Földön. A lista személyes tapasztalatom, valamint szállodai szakemberek és a vendégek véleménye alapján készült. Tekintsék meg, hol pihennek a világsztárok, a királyok és az államelnökök!
6347 Ft 3810 Ft
Kosárba rakom
Így főznek a hírességek: egy könyv amely a bajnokok, a kiválóságok gasztronómiájáról, életéről szól. A kötetben több mint 60 híresség meséli el történeteit Őszy-Tóth Gábrielnek, a könyv szerzőjének. Többek között megtudhatjuk mit főz Béres Alexandra és Szekeres Adrien, mi a kedvenc étele Eperjes Károlynak és Gundel Takács Gábornak. Arról is olvashatunk, hogyan lettek sikeresek, s hogy milyen álmaik vannak.